Retete monti

Retete monti

vineri, 24 mai 2013

CIUPERCI UMPLUTE CU TOFU

Azi e vineri si zic sa fie ceva de post si totodata ceva ce sa nu ne rotunjeasca f tare :) Este o reteta alcatuita pe moment prin prisma zilei de azi si cu ajutorul a " ceea ce mai avem prin frigider". Asadar "sa mergem la ...treaba!" :) ( vorba unui mare suflet) :

Ingrediente: 
  • Ciuperci champignon
  • Tofu (branza de soia)
  • Usturoi
  • Patrunjel/ coriandru verde
  • Sos de soia ( nu dulce)
  • Piper verde
  • Ulei de masline
Mod de preparare:


  • Curatam ciupercile si le taiem coditele
  • Taiem cubulete branza Tofu si le asezam intr-un castron
  • Peste ele adaugam coditele de ciuperci taiate cubulete mici
  • Adaugam usturoiul taiat *nu pisat, patrunjelul tocat, piperul, sosul de soia si putin ulei de masline/ de struguri si le amestecam 
  • Intr-o tava se aseaza ciupercile pe care le vom umple cu aceasta compozitie cu ajutorul unei linguri
  • Se dau la cuptor la foc moderat timp de 10-15min pana se inmoaie ciupercile si se topeste Tofu
  • Noi le-am servit alaturi de orez integral si o salata acrisoara de varza iceberg (salata chinezeasca)
  • Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu